Beoordelingen

We hebben een fantastische bruiloft gehad in Olde Vechte en onvergetelijke herinneringen aan het mooie stadje Ommen. Bedankt Olde Vechte, voor deze geweldige momenten!

Susan

We organiseerden de brainstormweek met ons team dit jaar in Olde Vechte. Het terrein en de omgeving werkten stimulerend en de voorzieningen waren zeer compleet.

Bert Verhoef

Ons familieweekend in Zeesse was prachtig en iedereen heeft ervan genoten. De sfeer in het huis is zeer aangenaam en de kinderen konden zich lekker uitleven in de tuin en op de trampoline. Erg praktisch ook dat meeste voorzieningen gelijkvloers waren.

H. Molenbroek

We brachten ons familieweekend door in Olde Vechte. Het was een heerlijk toeven op het terras met uitzicht op de tuin en rivier. Voor de kinderen was er volop ruimte om te ravotten. De slaapkamers waren ruim en het sanitair schoon. De keuken was prima ingericht. Het was een perfecte gelegenheid voor een perfect weekend!

Josine van de Voort

De accommodatie was schoon en had alle faciliteiten die we nodig hadden. Er is gratis WiFi met groot bereik en een computer voor ons gebruik. We waren een grote groep en de parkeerplaats was meer dan genoeg.

Henk P.

Ons huwelijksfeest was zeer geslaagd dankzij deze fijne accommodatie! Het bos in de achtertuin was een heel speciale plek voor onze ceremonie in de buitenlucht. In Olde Vechte hadden we meer dan voldoende ruimte om te koken, eten, ontspannen en dansen met alle familie en vrienden. De charmante ruimtes zijn zeer veelzijdig te gebruiken.

Sylvia Wijsman Marrul

Activiteiten in Ommen

    Ommen center
  • Winkels, Cafés en meer

    Het historische centrum van Ommen heeft een verscheidenheid aan modewinkels, lokale speciaalzaken, leuke boetiekjes en diverse restaurants en cafés. De… Lees verder >

Contact ons

06 24 62 67 05
contact@oldevechte.nl